SiMergie! Marketing & Communicatie voor Bouw en Vastgoed


Cromvoirtseweg 5 5268 LJ Helvoirt
06 2024 5071 Klik om te bellen

Over SiMergie! Marketing & Communicatie voor Bouw en Vastgoed

Met marketing én communicatie, denken én doen een bijdrage leveren aan de realisatie van uw bedrijfsdoelstellingen, dat is mijn passie. Ik help u met resultaatgerichte plannen én de realisatie ervan. Hands-on, de mouwen opstropen en daadwerkelijk dingen gedaan krijgen. Op het snijvlak van strategie, marketing, communicatie en sales.

Duurzaamheid als verbindende schakel.

Welke maatschappelijke waarde biedt de organisatie? En wat betekent dat voor het merk en de mensen? Als certified planner voor duurzaamheid werk ik met The Natural Step. Hiermee wordt duurzaamheid integraal benaderd. Met het verbindende raamwerk wordt een inspirerende visie en lange termijn ambitie ontwikkelt. Een leidraad voor de duurzame organisatie, een sterk merk en betrokken medewerkers die meewerken aan de duurzame innovatie van en voor het bedrijf.

Specialiteiten
Ontwikkelen indentiteit. Verbinden van activiteiten, mensen, middelen, intern met extern, structuur met cultuur. Marketingcommmunicatie. (her)Positionering, merkenstrategie, Corporate Communicatie, introductie (campagne) nieuwe markten / producten, interim. implementatie Management Informatie Systemen en analyses / rapportages, imago en identiteit, interne communicatie, relatiemarketing, (cultuur) veranderingen, klanttevredenheid.

Foto's

Angelique Simons

Diensten

Communicatieadvies
Marketing activiteiten
Marketing advies
Marktonderzoek
Verzorging van externe communicatie
Verzorging van interne communicatie

Onze locatie

SiMergie! Marketing & Communicatie voor Bouw en Vastgoed


Cromvoirtseweg 5 5268 LJ Helvoirt
06 2024 5071 Klik om te bellen