Sandd B.V.


IJsseldijk 2 7325 WZ Apeldoorn
0553682525 Klik om te bellen

Over Sandd B.V.

Waarom is Sandd B.V. de beste keuze voor u?

Wij zijn rasechte ondernemers. We hebben het lef om de concurrentie aan te gaan met andere postbedrijven. Voor onze klanten halen we het onderste uit de kan. Zo garanderen we de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs.

Meer over Sandd B.V.:

Bij Sandd ben je als klant het allerbelangrijkst. Jouw vraag staat centraal en daar zoeken we de beste oplossing bij. Samen vinden we altijd een manier om jouw poststuk op het juiste moment, op het juiste adres te bezorgen. Samenwerken met Sandd levert jou voordeel op.

Wat kan Sandd B.V. u bieden?

Elke dag bezorgen 18.000 enthousiaste bezorgers in ons netwerk jouw post op het juiste moment in de juiste brievenbus. Of het nu gaat om een blad van een vereniging of een bankafschrift. Onze bezorgers zijn een belangrijke schakel in ons bedrijf. Zij bepalen voor een groot deel de kwaliteit van onze bezorging. Wij bezorgen bijna alle post op tijd en op het juiste adres Ruim 97,3% van onze post bezorgen we op de afgesproken dag en bijna 100% leveren we af op het afgesproken adres. Deze cijfers komen uit een rapportage van GfK, die de onafhankelijke kwaliteitsmeting voor Sandd uitvoert. Sandd scoort goed op medewerker tevredenheid Jaarlijks houdt Effectory, marktleider op het gebied van medewerker onderzoek, een medewerker tevredenheidsonderzoek onder onze medewerkers. Dit jaar gaven onze medewerkers Sandd een beste werkgeversscore van 7,2. We werken met een effectief netwerk Naast eigen vestigingen werken we met franchise partners, die een onmisbaar onderdeel zijn van het distributienetwerk. Naast het distribueren van post zijn onze franchise partners ook commercieel actief en bieden diverse Sandd-oplossingen aan.

Diensten

Direct mail
Drukwerkverspeiding
Huis-aan-huis verspreiding

Onze locatie

Sandd B.V.


IJsseldijk 2 7325 WZ Apeldoorn
0553682525 Klik om te bellen