Prima Content


Zweedsestraat 8a-20 7418 BG Deventer
06 50967273 Klik om te bellen

Over Prima Content

Alles draait om de inhoud. Zonder inhoud geen communicatie en zonder inhoud geen verpakking. Ja, een lege huls misschien.

De inhoud begint dus bij jou, bij jouw bedrijf of jouw organisatie. Wat wil je vertellen? Als dat helder is – en daar kan ik je bij helpen – bekijken we hoe je die inhoud het beste kunt communiceren en in welke ‘verpakking’. Ik zeg hier bewust ‘we’, want dit is iets wat we samen moeten doen. Jij weet immers alles over jouw inhoud en ik weet dan weer alles over communicatie- strategieën, -kanalen en -middelen.

In dat ‘samen’ zit ook het leren, want het liefst help ik jou verder. Dat doe ik liever dan dat ik je iets voorkauw of jou een kunstje leer. Daarom geef ik ook trainingen en workshops (ook online) en coach ik communicatie- professionals. Waar jij kennis en inspiratie opdoet, waar je zelf mee verder kan.

Communicatie is een mooi vak: het kan zaken helder maken en dat zorgt weer voor beter begrip en minder misverstanden. Als het goed is… Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen!

Alles draait om de inhoud

Foto's

Welkom bij Prima Content

Diensten

Communicatieadvies
Marketing advies
Organisatie van evenementen
Promotionele activiteiten
Social media
Verzorging van externe communicatie
Verzorging van interne communicatie

Onze locatie

Prima Content


Zweedsestraat 8a-20 7418 BG Deventer
06 50967273 Klik om te bellen