Pondres


Kraaivenstraat 19 5048 AB Tilburg
0135953500 Klik om te bellen

Over Pondres

Waarom is Pondres de beste keuze voor jou?

Pondres is jouw creatieve partner voor unieke, effectieve klantcommunicatie en distributie. Wij bieden klanten en eindklanten de beste customer experience door klantgerichte communicatie via het beste kanaal en op het juiste tijdstip; allemaal volledig afgestemd op het real-time profiel van de individuele ontvanger. Ook zorgen wij voor pakkend, persoonlijk fulfilment van goederen en (digitale) documenten.

Meer over Pondres

In klantcommunicatie is alles steeds meer gericht op de beste customer experience. Dat wil zeggen: een persoonlijke en unieke benadering, afgestemd op jouw individuele behoeften. Maar hoe bereik je nu een goede customer experience? Door je communicatieprocessen af te stemmen op de kennis van de klant en zijn wensen, en zijn fase in de customer journey. Want persoonlijk is relevant, en dat is precies wat klanten in beweging brengt.

Wat kan Pondres jou bieden?

In klantcommunicatie is alles steeds meer gericht op de beste customer experience. Dat wil zeggen: een persoonlijke en unieke benadering, afgestemd op jouw individuele behoeften. Maar hoe bereik je nu een goede customer experience? Door je communicatieprocessen af te stemmen op de kennis van de klant en zijn wensen, en zijn fase in de customer journey. Want persoonlijk is relevant, en dat is precies wat klanten in beweging brengt. Wij helpen je hierbij in 4 richtingen: omnichannel documentcommunicatie, omnichannel marketingcommunicatie en e-fulfilment.

Diensten

Communicatieadvies
Direct mail
Drukwerkverspeiding
Marketing activiteiten

Onze locatie

Pondres


Kraaivenstraat 19 5048 AB Tilburg
0135953500 Klik om te bellen