Paul Postma Marketing Consultancy B.V.


Zaagmolenlaan 4 3447 GS Woerden
0578611109 Klik om te bellen

Over Paul Postma Marketing Consultancy B.V.

Organisatieadviesbureau voor commerciële vraagstukken

Welkom bij Paul Postma Marketing Consultancy B.V., het organisatieadviesbureau voor commerciële vraagstukken. Met 30 jaar ervaring staat PPMC al jaren met McKinsey en VODW in de top 3 in Nederland, blijkt uit onderzoeken door TNS NIPO en Motivaction onder bedrijven met ervaring met Marketing- en Businessconsultancy.

PPMC is specialist in kwantitatief marketingadvies: kosten, kansen en opbrengsten brengen wij nauwkeurig in kaart. PPMC is gespecialiseerd in fact based en (big) datagestuurd. Klanten en hun gedrag staan centraal. PPMC realiseert voor haar relaties CRM en Customer Journey processen, met combinaties van online en offline al dan niet omnichannel.  Daarmee leert PPMC haar relaties hoe zij het koopgerdag van hun klanten beter leren kennen dan de klanten zelf. Dat leidt tot aanzielijk resuiltaatverbeteringen in marketing en verkoop.

PPMC werkt voor commerciële bedrijven en voor nonprofit en not for profit organisaties met bezoekers, leden, donateurs of patiënten. Ook zij willen marktwerking toepassen. PPMC heeft veel ervaring met cultureel ondernemerschap. Klanten waarderen dat PPMC marketingprocessen voor hen realiseert waarmee zij hun opbrengsten verhogen tegen lagere kosten.

Foto's

Diensten

Database gestuurde marketingprocessen
Marketing advies
Marktonderzoek
Marktstrategie

Onze locatie

Paul Postma Marketing Consultancy B.V.


Zaagmolenlaan 4 3447 GS Woerden
0578611109 Klik om te bellen