Media Meisters.


Hooghiemstraplein 118 3514 AZ Utrecht
030 877 36 58 Klik om te bellen

Over Media Meisters.

Media Meisters is een online marketing bureau gevestigd in Utrecht.

Wij richten ons op het online vertellen van jouw verhaal. Hierbij stoppen we niet bij het vormgeven van de boodschap, maar we zorgen er door middel van online en social advertising ook voor dat het verhaal daadwerkelijk landt bij de doelgroepen die belangrijk zijn voor jouw bedrijf. 

Methoden die we daarvoor inzetten zijn o.a. Social Advertsing, Influencer marketing, SEO, SEA, affiliate marketing, emailmarketing, website-optimalisatie, etc. 

In het kort gebruiken we alle mogelijkheden die Internet ons biedt om zo dicht mogelijk bij jouw doelgroep te komen. Wil jij managers bereieken van bedrijven met meer dan 500 werknemers? Geen probleem! Of zijn het stellen die net verhuisd zijn, omdat ze net een baby hebben gekregen? Daag ons maar uit!

Draait jouw business vooral om relaties en netwerken en denk je dat internet voor jou geen kansen biedt? Dan zou je er wel eens lelijk naast kunnen zitten! Wij kunnen er ook voor zorgen dat jij met behulp van het Internet juist de kracht van je netwerk vergroot op een manier die ervoor zorgt dat jij stijgt van onderdeel van jouw netwerk naar inspirerend leider van jouw netwerk!


Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Diensten

Communicatieadvies
Marketing activiteiten
Marketing advies
Online marketing
Verzorging van externe communicatie
Verzorging van interne communicatie

Onze locatie

Media Meisters.


Hooghiemstraplein 118 3514 AZ Utrecht
030 877 36 58 Klik om te bellen