Marketing Specifiek


Garnalenstraat 68 4691 KK Tholen
0611687284 Klik om te bellen

Over Marketing Specifiek

Waarom is Marketing Specifiek de beste keuze voor jou?

Wil je hoger komen in de zoekresultaten van Google? Dan wil Marketing Specifiek jou helpen met zoekmachine optimalisatie. Dit zorgt ervoor dat je meer bezoekers krijgt op relevante zoekwoorden van jou doelgroep. Heb je meer bezoekers op je website, dan heb je meer kans op meer klanten, aankopen en omzet. Wil je een hogere conversie halen uit je bezoekers op je website? Dan kan Marketing Specifiek assistentie bieden voor conversie optimalisatie. Daarmee vergroot je de kans dat de bezoeker de juiste actie onderneemt op je website. Dus in het geval van een webshop is dat meer aankopen en voor dienstverleners geldt dan bijvoorbeeld meer aanvragen.

Meer over Marketing Specifiek:

De eigenaar van Marketing Specifiek is Daan Vader. Zijn doel is om bedrijven te helpen om haar doelen te halen door online te groeien met zoekmachine en conversie optimalisatie. Dit wordt gedaan dankzij een aanpak die specifiek is voor jouw bedrijf. Dit doen we door te bouwen aan een sterke relatie, waarbij we elkaar goed begrijpen en zo tot het beste resultaat kunnen komen.

Wat kan Marketing Specifiek je bieden?

Marketing Specifiek wil jou graag helpen met de zoekmachine en conversie optimalisatie van je website. Je hebt zelf de keuze op welke manier je dit wilt, namelijk door het zelf uitvoeren van de optimalisatie aan de hand van tips en advies of door het volledig uit te besteden aan ons. In het eerste geval kan je zelf leren hoe de optimalisatie in zijn werk gaat en kan je het wellicht snel steeds meer oppakken. In het tweede geval hoef je zelf geen tijd meer te besteden aan de optimalisatie, maar blijf je wel op de hoogte door een maandelijks update gesprek.

Wie gingen je voor?

Vanuit het Zeeuwse Tholen wil Marketing Specifiek klein tot middelgroot ondernemend Nederland helpen met de zoekmachine en conversie optimalisatie van de website. Het belangrijkste daarbij is dat dit gaat op een manier die jij fijn vindt. Daarom kan je altijd al jouw voorkeuren en wensen aangeven en is Marketing Specifiek degene die zich aanpast aan jou. Vaak is het lastig om elkaar fysiek te ontmoeten en dan biedt regelmatig een telefonisch- of videogesprek een goede oplossing. Daarmee leren wij elkaar goed kennen en zet je de basis voor mooie resultaten!

Foto's

Marketing Specifiek in het kort

Diensten

Marketing advies
Online marketing
Zoekmachine marketing

Onze locatie

Marketing Specifiek


Garnalenstraat 68 4691 KK Tholen
0611687284 Klik om te bellen