Marketing Digitaal


Javalaan 83A 9715 GT Groningen
0655628285 Klik om te bellen

Over Marketing Digitaal

Waarom is Marketing Digitaal de beste keuze voor u?

Marketing Digitaal onderscheidt zich door een klantgerichte aanpak. Dit ligt bij ons als basis voor al ons handelen. Wij bieden u een optimale ervaring, zodat u dit ook aan uw klanten kan bieden. Elke werknemer van Marketing Digitaal is in het bezit van een uitgebreide ervaring in online, en een aantal certificaten. Dit zijn tenminste, maar niet beperkt tot: • Google Analytics • Google Adwords Fundamentals • Google Adwords Search • Google Adwords Display Daarbij bezit elke werknemer nog minstens een extra Adwords certificaat, en kunt u bij ons dus overal voor terecht. Zoals uit het aantal certificaten al blijkt hebben wij dus een grote passie voor online en zijn wij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van A/B testing. Een van Nederlands eerste organisaties die dit toepast, en met sterke resultaten.

Meer over Marketing Digitaal:

Marketing Digitaal is een data gedreven online marketing bureau. Een online marktleider door certificatie en een passie voor online. Van strategie tot operationeel tot training, en altijd volledig naar uw wensen en behoeften. Marketing Digitaal biedt professionele online marketing diensten, en de mogelijkheid tot training. Op basis van uw vraagstukken krijgt u een training op locatie. Dit is onder begeleiding van werknemers met ervaring en certificatie gericht op uw persoonlijke wensen. Indien u liever de online marketing uitbesteed kunt dit bij ons met een gerust hart doen. Bij ons krijgt u namelijk altijd helder inzicht in de activiteiten en resultaten. Veel online marketingbureaus houden organisaties in het donker over de ondernomen acties, en komen hier ook nog mee weg. Mocht u nog niet overtuigd zijn van de toegevoegde waarde van Marketing Digitaal dan is het mogelijk een “no cure, no pay” regeling te treffen, neem voor alle mogelijkheden contact met ons op.

Wat kan Marketing Digitaal u bieden?

Marketing Digitaal biedt de volgende diensten: • Web Analytics Tools - breng uw online data effectief in beeld. • Conversie Optimalisatie – Haal het meeste uit uw bezoekers. • Display Advertising – Bereik 90% van de internetgebruikers op 2 miljoen websites. • Search advertising – adverteer op zoekmachines bovenaan de zoekresultaten. • Zoekmachineoptimalisatie – Stijg in de normale zoekresultaten door optimalisatie.

Wie gingen u voor?

Hierover vindt u op onze website meer

Foto's

Logo Marketingdigitaal.nl

Diensten

Communicatieadvies
Direct mail
Marketing activiteiten
Marketing advies
Promotionele activiteiten
Verzorging van externe communicatie

Onze locatie

Marketing Digitaal


Javalaan 83A 9715 GT Groningen
0655628285 Klik om te bellen