Mark King Online Strategie | Online Marketing | Ontwikkeling


Ceresstraat 6 4386 AX Vlissingen
0651799986 Klik om te bellen

Over Mark King Online Strategie | Online Marketing | Ontwikkeling

Waarom is Mark King Online Strategie | Online Marketing | Ontwikkeling de beste keuze voor u?

Wij zijn Mark King. Wij helpen je met het realiseren van jouw online succes. Dat is onze belofte aan jou.

Meer over Mark King Online Strategie | Online Marketing | Ontwikkeling:

Aangenaam. Mijn naam is Thomas Siahaya. Eigenaar van Mark King. Ik ben een ervaren online specialist met focus op online marketing, e-commerce en online strategie. Ik vind het geweldig onderdeel te zijn van een team professionals en projecten te leiden op het snijvlak van marketing, e-commerce, social media en techniek. Van start tot finish (ervaring leert dat je nooit klaar bent). Ik stel hoge eisen aan mijzelf en ... Dat wat ik van mijzelf verwacht, verwacht ik minimaal ook van de mensen waarmee ik samen mag werken. Ik zie kansen en realiseer die ook. Ik ben zeer resultaatgericht en verlies het einddoel nooit uit het oog. Door mijn jarenlange ervaring heb ik een zeer waardevol netwerk van professionals opgebouwd. Gespecialiseerd in online marketing en strategie, e-commerce, projectmanagement, e-mailmarketing, videomarketing en social media. Dit zijn mijn persoonlijke eigenschappen Ik ben enthousiast, zeer gemotiveerd, nauwgezet, ik werk resultaatgericht en systematisch, ben ambitieus, georganiseerd en stressbestendig. Ik heb absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen, wil alles weten en ben een autodidact. Zit boordevol ideeën, zie verbanden, mogelijkheden en gevolgen. Naast vakidioot heb ik ook nog andere interesses en hobbies! Reizen, golfen, snowboarden, korfbal, zwemmen, beachvolleybal. Daar kun je mij voor uit bed halen. Verder houd ik van gezond en lekker eten, Apple, fotograferen, filmen, lezen en social media (ja ook privé). Heb je vragen? Wil je met mij sparren? Bel gewoon even (06 51799986) of stuur een email naar thomas@markking.nl

Wat kan Mark King Online Strategie | Online Marketing | Ontwikkeling u bieden?

Mark King heeft de bouwstenen voor jouw online succes. We helpen je met een goed plan (online strategie). We zorgen voor inhoud van je website of app die klopt (online copywriting). Wij zorgen dat potentiële klanten vinden wat ze zoeken. We bouwen websites die gevonden worden. De website is zo ontworpen dat de klant de reis aflegt die jij voor ogen hebt. Wij zorgen ervoor dat je doelgroep jouw website vindt (online marketing).

Wie gingen u voor?

Wij hebben klanten uit heel Zeeland. Vlissingen, Middelburg, Goes, Zierikzee, Axel en Terneuzen. We helpen met het bouwen van websites, online campagnes, online marketing, fotoshoots en videoproducties. Ook het schrijven van pakkende online teksten doen we met alle plezier. Wij van Mark King geloven in persoonlijk contact. Vandaar dat veel van onze klanten Zeeuws zijn. Maar ook buiten Zeeland zijn we actief. Tot in Zuid-Afrika en Australië. Daar komen we ook graag op de koffie … Wij hebben diensten geleverd aan o.a. Gemeente Vlissingen, Cine City, Omroep Zeeland, PZC, Film by the SEA, Zeeland Nazomerfestival, Mooi Boulevard, Veerkracht Zeeland, Giro d'Italia (gemeente Middelburg), Medisol Saving Lives etc.

Diensten

Online marketing

Onze locatie

Mark King Online Strategie | Online Marketing | Ontwikkeling


Ceresstraat 6 4386 AX Vlissingen
0651799986 Klik om te bellen