Kracht Internet Marketing


Rollepaal 38 7701 BS Dedemsvaart
085-0640425 Klik om te bellen

Over Kracht Internet Marketing

Waarom is Kracht Internet Marketing de beste keuze voor u?

Door jaren lang ervaring en opgedane kennis in online en offline marketing is Kracht Internet Marketing in het leven geroepen. Deze kennis en ervaring is nodig om online resultaten voor mij en mijn klanten te kunnen behalen. Luisteren naar de klant is van belang om de wensen perfect te kunnen vertalen. Daar maken wij het verschil. Kracht Internet Marketing dus.

Meer over Kracht Internet Marketing:

Wij zijn van mening dat er veel meer uit een website gehaald kan worden. Wij halen voldoening uit resultaat. En dat kan van alles zijn. Elk bedrijf of persoon heeft één of meer doelstellingen. Als er een kans is om één of meer doelstellingen online te behalen zijn, dan grijpen we die kans. We doen er dan ook alles aan om de targets te halen.

Wat kan Kracht Internet Marketing u bieden?

Onze diensten richten we met name op online diensten. Domeinnaam, Webhosting, Wordpress webdesign, Zoekmachine Optimalisatie (SEO) en Zoekmachine Advertising (SEA) met behulp van Google Adwords. Het leveren van het totale pakket biedt voordelen, namelijk een persoonlijke benadering vanuit één locatie.

Wie gingen u voor?

Wij richten ons met name op bedrijven in de regio Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Coevorden, Emmen, Hoogeveen. Omdat wij de mensen kennen en ons netwerk in deze regio's actief zijn, speelt gunning een belangrijke rol. Mensen waarderen de persoonlijke benadering en voelen zicht thuis als men zaken doet met Kracht Internet Marketing.

Diensten

Communicatieadvies
Marketing activiteiten
Marketing advies
Online marketing
Promotionele activiteiten

Onze locatie

Kracht Internet Marketing


Rollepaal 38 7701 BS Dedemsvaart
085-0640425 Klik om te bellen