Klik & Steen Webdevelopment


Nieuwe Boschstraat 9 4811 CS Breda
0762600214 Klik om te bellen

Over Klik & Steen Webdevelopment

Waarom is Klik & Steen Webdevelopment de beste keuze voor u?

Klik & Steen Webdevelopment uit Breda is al jaren een regionaal begrip: als Magento specialist zijn wij dé professionele partij om een webshop te maken. Ook werken wij met WordPress, waarin wij graag voor u een webwinkel of website willen maken. Neem gerust contact op, dan nodigen wij u uit voor een kopje koffie. Samen kunnen we dan een plan maken voor de perfecte oplossing voor uw project. Wij leveren naast webdesign namelijk ook als internetbureau professionele Magento hosting, domeinregistratie, onderhoud, UX design, of andere webdevelopment diensten. Tot snel!

Meer over Klik & Steen Webdevelopment:

Ons team van gedreven werknemers zijn u graag tot dienst. We passen ons werk aan aan uw wensen, en doen er alles voor om met een persoonlijke benadering uw project tot een goed einde te brengen. Ons bedrijf staat voor het behalen van resultaten, een persoonlijke aanpak en een mooie resultaat. Wij helpen u ook graag uw project met onderhoud en webhosting te voorzien voor een langdurige samenwerking!

Wat kan Klik & Steen Webdevelopment u bieden?

Onze kracht ligt bij het invullen van uw persoonlijke webdesign wensen. Bovendien kunt u altijd langs komen voor een goed gesprek, gewoon in ons kantoor in Breda. Dit helpt enorm bij het callibreren van uw doelstellingen met onze taken. Wij bieden professionele service met als enige doel een goed in elkaar gezette en deugdelijke Magento webshop of WordPress website.

Wie gingen u voor?

Onze klanten komen uit het hele land, maar vooral uit de regio: Noord-Brabant, of Breda specifiek. Dit helpt bij de persoonlijke benadering die wij willen bieden. We hebben een brede portfolio, waaronder de sites van de Nederlandse zanglegende Herman Van Veen, Begijnhof Breda, Amsterdam Marketing (van iAmsterdam), VVV Terschelling, maar ook de site van domeinveiling Catchtiger én de site van niemand minder dan Dries Roelvink is van onze hand. Als dát u niet overtuigd, dan weten we het ook niet meer.

Foto's

Klik & Steen - Webdesign Breda - Internetbureau voor Magento webshops en WordPress websites

Diensten

Marketing activiteiten
Marketing advies
Online marketing
Verzorging van externe communicatie

Onze locatie

Klik & Steen Webdevelopment


Nieuwe Boschstraat 9 4811 CS Breda
0762600214 Klik om te bellen