Hovestad Marketing en Strategie BV


Kerkerinklaan 66 2071 RM Santpoort-Noord
0610331605 Klik om te bellen

Over Hovestad Marketing en Strategie BV

Waarom is Hovestad Marketing en Strategie BV de beste keuze voor jou?

Als marketingadviseur en consultant help ik organisaties te groeien door te innoveren en dingen anders te doen. Ik kan je helpen bij al je marketinguitdagingen of het nu gaat om leadgeneratie, het ontwikkelen en in de markt zetten van een nieuwe propositie of het ontwikkelen en implementeren van een contentstrategie. Een sterke strategie die richting geeft en goed verhaal helpen hierbij. Dat is dan ook waar ik je bij kan helpen. Zo ga je ook daadwerkelijk content maken die past bij je organisatie, die je klant aanspreekt maar ook je potentiële medewerker. Dit is dan ook een vraagstuk waar ik graag mijn tanden in zet.

Meer over Hovestad Marketing en Strategie BV:

Als marketingadviseur en consultant kan ik je helpen bij het neerzetten van je strategie die helderheid en richting geeft aan waar je als organisatie voor staat. Ook kan ik je helpen bij de conceptontwikkeling. Dit kan echt van alles zijn, zo ondersteunen wij bij concepten voor formules, proposities, campagnes en merkconcepten. In een aantal sessies ontwikkelen in samenwerking met mensen binnen je organisatie het juiste concept. Zo kijken we kijken bij proposities bijvoorbeeld welke elementen in je aanbod we kunnen versterken zodat je de value fit kunt realiseren. Bij merkconcepten kijken we naar wat jou uniek maakt als merk.

Met storytelling kun je jouw unieke verhaal vertellen over je organisatie en merk waarmee je jouw doelgroep inspireert en laat denken aan wat er kan zijn. Je creëert een paraplu voor je concept en conceptmarketing. Hier helpen we je bij en met contentmarketing maken we je verhaal concreet. Door de juiste content krijg je autoriteit door je kennis op het juiste moment te delen met je doelgroep. Met behulp van een sterk concept en de juiste strategie, boodschap en middelenmix zet we samen een contentstrategie neer waarmee je merkvoorkeur creëert, clicks naar de site krijgt en leads genereert.

Wil je dat ook? Neem dan zeker contact met ons op!

Wat kan Hovestad Marketing en Strategie BV je bieden?

Expertises van Hovestad Marketing en Strategie BV zijn:

  • Strategie
  • Conceptontwikkeling
  • Storytelling
  • Contentmarketing

Wie gingen je voor?

Hovestad Marketing en Strategie BV helpt klanten in verschillende sectoren. Op onze website staan alle klantcases en reviews.

Diensten

Communicatieadvies
Contentmarketing
Marketing activiteiten
Marketing advies
Online marketing
Organisatie van evenementen
Social media

Onze locatie

Hovestad Marketing en Strategie BV


Kerkerinklaan 66 2071 RM Santpoort-Noord
0610331605 Klik om te bellen