Hovestad Marketing en Strategie BV


Kerkerinklaan 66 2071 RM Santpoort-Noord
0610331605 Klik om te bellen

Over Hovestad Marketing en Strategie BV

Waarom is Hovestad Marketing en Strategie BV de beste keuze voor jou?

Als businessconsultant help ik organisaties te groeien door te innoveren en dingen anders te doen. Ik kan je als organisatie helpen bij verschillende innovatievraagstukken. Zo kan ik je helpen om innovatiemanagement vorm te geven binnen je organisatie, maar ik kan ook de sessies faciliteren en managen waarin de innovaties worden gecreëerd en ontwikkelt. Dan gaat het bijvoorbeeld om het genereren van ideeën, het selecteren van de beste ideeën, het uitwerken van ideeën die het meest winstgevend zijn, tot het uiteindelijke business model, propositie en de lancering.

Daarnaast kan ik je helpen bij verschillende marketingvraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan het genereren van leads of het vergroten van de conversie op de website met behulp van marketing automation tools. En ook bij het in kaart brengen van de customer journey van je (potentiële) doelgroep of het ontwikkelen van een propositie voor je doelgroep help ik je graag.

Meer over Hovestad Marketing en Strategie BV:

Als businessconsultant help ik organisaties bij business development vraagstukken en ondersteun ik organisaties op interim basis als je tijdelijk extra capaciteit nodig hebt om een klus geklaard te krijgen. Daarnaast geef ik, in samenwerking met andere professionals, verschillende trainingen op het vlak van ondernemen, marketing en innovatie. Als business coach help ik ondernemers om hun bedrijfsidee concreet te maken of juist meer focus aan te brengen.

Wat kan Hovestad Marketing en Strategie BV je bieden?

Expertises van Hovestad Marketing en Strategie BV zijn:
• Merkpositionering
• Propositie ontwikkeling
• Campagnemarketing
• Growth hacking
• Storytelling
• Contentmarketing
• Customer journey mapping.

Vaak beginnen de projecten met consultancy en advies. Vervolgens vertalen we dit advies naar de juiste communicatie en middelen. Concreet betekent dit meestal het ontwikkelen van een heldere campagne, het inrichten van de social media kanalen, het schrijven van de content, het opstellen van een heldere marketingplanning en contentkalender of het ontwikkelen van de website of webshop.

Wie gingen je voor?

Hovestad Marketing en Strategie BV helpt klanten in verschillende sectoren. Linda heeft haar ervaring opgedaan in de automotive, telecom, ICT, zakelijke dienstverlening en retail.

Hovestad Marketing en Strategie BV in het kort

Diensten

Communicatieadvies
Marketing activiteiten
Marketing advies
Online marketing
Organisatie van evenementen
Social media

Onze locatie

Hovestad Marketing en Strategie BV


Kerkerinklaan 66 2071 RM Santpoort-Noord
0610331605 Klik om te bellen