Hoogma Webdesign & Internet Marketing


Hoofdstraat 241 9686 PC Beerta
0597-855758 Klik om te bellen

Over Hoogma Webdesign & Internet Marketing

Ontwikkeling en uitvoering van online reclame campagnes, advertentieruimte en webdesign. Zo efficiënt mogelijke database gestuurde oplossingen. Ook leveren wij alles wat betreft domeinen en webhosting

Hoogma Webdesign is gespecialiseerd in het ontwikkelen van database gestuurde websites met custom made Content Management Systems. Wij registreren het gewenste domein voor u en hosten deze op onze eigen high-tech servers. Onze kracht is de snelle uitvoering van opdrachten en korte communicatielijnen met de klant.

U heeft te maken met één contactpersoon en u kunt een volledige support verwachten voor al uw vragen. Wij helpen de klant met het configureren van het hosting pakket, aanmaken van e-mail account en database configuratie.

Ons werk voeren wij uit volgens de nieuwste richtlijnen en de code schrijven wij handmatig in xhtml, php, css en MySQL. Door onze jarenlange internationale ervaring en talenkennis maken wij websites over de hele wereld, met handige functies voor internationale bezoekers en volledig multilingual. Alle bijkomende vraagstukken lossen wij voor u op, zoals problemen met DNS of met karakter instellingen van de database.

Diensten

Communicatieadvies
Marketing advies
Promotionele activiteiten
Verzorging van externe communicatie

Onze locatie

Hoogma Webdesign & Internet Marketing


Hoofdstraat 241 9686 PC Beerta
0597-855758 Klik om te bellen