Flox marketing


Ambachtssingel 79 2761 LX Zevenhuizen

Over Flox marketing

Waarom is Flox marketing de beste keuze voor jou?

Ik bied marketing & communicatie advies en uitvoering voor (midden)kleine bedrijven in omgeving Zuidplas. Hieronder valt o.a. copywriting, teksten voor websites en brochures, SEO en zoekwoordenonderzoek, e-mailmarketing e-mailteksten en templates, social media (content) marketing. Ik denk graag met mijn klanten mee om hun business en klantennetwerk verder uit te breiden.

Voor meer informatie en contact, kijk op www.floxmarketing.nl

Meer over mijzelf en Flox marketing:

Ik ben in 2020 als ZZP'er begonnen met Flox marketing om te kunnen doen wat ik leuk vind, voor opdrachtgevers die mij aanspreken. Ik heb ruime ervaring met marketing en communicatie in diverse organisaties en help graag startende en kleine ondernemers verder in de (online en offline) marketing en communicatie wereld.

Wat kan Flox marketing je bieden?

Het schrijven van teksten voor websites, brochures, nieuwsbrieven en social media is een voorbeeld van waar ik meerwaarde kan bieden voor jouw bedrijf. Wil je jouw (toekomstige) klanten vinden en aanspreken, dan kan dit eenvoudig en geheel binnen jouw huisstijl. Ik denk graag persoonlijk met je mee, samen werken we aan een plan en als je wilt pak ik ook de uitvoering hiervan op.

Aan wie biedt ik mijn diensten?

Ik lever mijn diensten aan startende en kleine ondernemers in de omgeving Zuidplas, Zuid-Holland. Vanuit mijn specialisme help ik deze bedrijven graag met het professionaliseren van de uitingen naar hun klanten en andere relaties.

Diensten

Communicatieadvies
Direct mail
Marketing activiteiten
Marketing advies
Online marketing
Organisatie van evenementen
Social media
Verzorging van externe communicatie
Verzorging van interne communicatie
Zoekmachine marketing

Onze locatie

Flox marketing


Ambachtssingel 79 2761 LX Zevenhuizen