Dormar Marketing Solutions


Erasmusstraat 84 3822 BH Amersfoort
06-53837227 Klik om te bellen

Over Dormar Marketing Solutions

Dormar Marketing Solutions is in juli 2009 opgericht door Dorothée de Backer en geeft kleinschalig en pragmatisch advies aan MKB'ers:
• Uw marketing budget zo effectief mogelijk besteden
Veel MKB'ers hebben een beperkt marketing budget, en worstelen met de vraag hoe ze dit budget zo effectief mogelijk kunnen inzetten. U begrijpt dat u moet focussen, maar is dat op online, of juist op offline activiteiten, of toch beide? Dormar helpt u met bewezen marketing modellen snel en doelgericht door dit keuzeproces.
• Met de juiste boodschap de juiste doelgroep raken
Wat is nu precies het profiel van uw klanten, en waarom kiezen ze voor u? Communiceert u wel met de juiste argumenten, en hoe weet u dat? Dankzij een jarenlange ervaring in het opstellen van kern-boodschappen, kan Dormar u in korte tijd helpen bij het opstellen van deze boodschap.
• Uw innovaties met succes op de markt brengen
Juist in deze tijd van recessie, beseffen MKB'ers dat ze met nieuwe concepten en ideeen moeten komen om succesvol te blijven in deze moeilijke markt. Innovaties vragen echter om een speciale aanpak, die Dormar reeds meerdere malen met succes heeft toegepast (ooit gehoord van de Philips Wake-up Light??).
Neem contact op met Dormar Marketing Solutions, en vraag een vrijblijvend gesprek aan om uw marketing uitdaging te bespreken.

Foto's

dorothee de backer

Diensten

Communicatieadvies
Marketing activiteiten
Marketing advies
Marktonderzoek
Organisatie van evenementen
Verzorging van externe communicatie
Verzorging van interne communicatie

Onze locatie

Dormar Marketing Solutions


Erasmusstraat 84 3822 BH Amersfoort
06-53837227 Klik om te bellen