De Netwerkvloer


Newtonweg 1B 8013 RD Zwolle
06-13057690 Klik om te bellen

Over De Netwerkvloer

Waarom is De Netwerkvloer BV de beste keuze voor u?

Meeting people, making business Van ontmoeting naar succes. Het echte verschil maak je samen. Net als nieuwe ideeën en nieuwe zaken. En dat begint bij nieuwe ontmoetingen bij het OfficeCentre. In een leuke en ontspannen sfeer. Dát is OfficeCentre On Tour met De Netwerkvloer.
De ondernemersbeurs voor MKB en MKB-plus Van nieuwe contacten naar nieuwe klanten. Dat is De Netwerkvloer in één korte zin. En zo eenvoudig is het, want succes begint volgens ons bij nieuwe ontmoetingen.Op diverse data presenteren wij hét moment waarop u grote zakelijke stappen zet. De Netwerkvloer is een live zakenplatform voor ondernemers en daarmee úw podium. Word exposant, geef een boost aan uw netwerk én aan uw business!

OfficeCentre On Tour met De Netwerkvloer 

Uitgangspunt is om elkaar in het nieuwe normaal (weer) te leren kennen en aansluitend zaken te doen. Deze bijeenkomst bij Office Centre zorgt ook voor vele nieuwe connecties, en wordt je op unieke wijze in contact gebracht met de voor jou (nog) onbekende ondernemers. 
Deze relaties kunnen uitgroeien tot klanten, leveranciers, kennispartners en/of netwerkrelaties. Bovendien krijg je ook nog waardevolle netwerk-inzichten mee.

Tip: neem je (digitale) agenda en voldoende visitekaartjes mee, want u ontmoet op dit evenement vele nieuwe en interessante collega-ondernemers. 
Aanmelding op: www.denetwerkvloer.nl/office-centre-events  

Wat kan De Netwerkvloer BV u bieden?

Het doel tijdens dit evenement is om ondernemers met elkaar kennis te laten maken, zodat er mogelijk zaken gedaan kan worden gedaan.
Juist in deze tijden is er behoefte aan elkaar zien, elkaar spreken, uiteraard met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM.
Stilstaan betekent achteruitgang; toekomstgericht ondernemen staat voor actie, netwerken, relaties en verbinden.

De bijeenkomsten bij Office Centre zorgt voor vele nieuwe connecties, en je wordt op unieke wijze in contact gebracht met voor jouw (nog) onbekende ondernemers.
Deze relaties kunnen uitgroeien tot klanten, leveranciers, kennispartners en/of netwerkrelaties. Bovendien krijg je ook nog waardevolle netwerk-inzichten mee.

Meld je snel aan op onze website, want de deelname is exclusief en gelimiteerd. (slechts 75 ondernemers)

REVIEW: Onlangs was ik exposant bij De Netwerkvloer. Dit was de 1e keer dat ik op een beurs ging staan en ik had nogal wat vragen. Ik moet zeggen dat als ik belde ik altijd (!) direct werd teruggebeld door Yvon. Dat zijn van die kleine dingen die ik erg waardeer. De dag van de beurs was echt goed georganiseerd. Er was een lekkere lunch en na afloop een heerlijk diner. Wat de Netwerkvloer bijzonder maakt is dat bezoekers al bij binnenkomst wordt gevraagd of ze een bepaalde dienst zoeken. Deze mensen worden dan ook direct verwezen naar de desbetreffende stand. Yvon en teamleden: Goed gedaan, dames!

Foto's

De Netwerkvloer Atlas Theater Emmen

Diensten

Marketing activiteiten
Organisatie van evenementen
Promotionele activiteiten
Telemarketing

Onze locatie

De Netwerkvloer


Newtonweg 1B 8013 RD Zwolle
06-13057690 Klik om te bellen