De Haan Media


Stephensonstraat 10 7903 AV Hoogeveen
0528 851 516 Klik om te bellen

Over De Haan Media

Waarom is De Haan Media de beste keuze voor jou?

Als online marketing bureau zijn wij jouw partner in online succes. Dat wil zeggen dat wij er samen met jou als klant voor zorgen dat jouw website een succes wordt. Met onze kennis van online marketing en jouw marktkennis vormen wij een perfect paar om jouw website bovenaan in Google te krijgen. Hoe hoger je in Google staat, hoe meer je website bezocht wordt. Dit resulteert als vanzelf in meer klanten. Ons online marketing bedrijf is gevestigd in Hoogeveen, maar wij bedienen klanten door het hele land.

Meer over De Haan Media:

Samen met een team van developers, SEO-specialisten, copywriters en content marketeers maken wij doeltreffende websites voor onze klanten. Daarnaast hebben wij ook een adviserende rol binnen dit geheel.

Wat kan De Haan Media je bieden?

Wij zijn een online marketing bureau en ondersteunen onze klanten bij hun online marketing. Dat wil zeggen dat wij doeltreffende websites bouwen en bijhouden, waardoor de conversie geoptimaliseerd wordt en jij als klant op den duur meer bezoekers naar jouw website kunt trekken. Wij maken gebruik van verschillende SEO (zoekmachine optimalisatie) en SEA (google ads) technieken waardoor wij de website niet alleen meer conversie laten opbrengen, maar ook gebruiksvriendelijker maken. Naast online marketing, kun je bij ons ook terecht voor offline marketingdiensten. Denk hierbij aan banners, flyers en visitekaartjes.

Wie gingen je voor?

Onze klanten zijn afkomstig uit veel verschillende branches. Zo hebben we bijvoorbeeld hoveniers in ons klantenbestand, maar ook nagelstudio's en groothandels. Wij vinden het erg belangrijk om persoonlijk contact te behouden met onze klanten en zorgen dan ook voor korte lijntjes en regelmatig contact.

Diensten

Marketing activiteiten
Marketing advies
Online marketing
Zoekmachine marketing

Onze locatie

De Haan Media


Stephensonstraat 10 7903 AV Hoogeveen
0528 851 516 Klik om te bellen