CPM Nederland Fieldmarketing BV


Prof. W.H. Keesomlaan 4 1183 DJ Amstelveen
020-712 20 00 Klik om te bellen

Over CPM Nederland Fieldmarketing BV

Waarom is CPM Nederland Fieldmarketing BV de beste keuze voor u?

Als omnichannel sales agency hebben wij internationaal diverse awards gewonnen. Wereldwijd kunnen we dan ook zeggen dat we bewezen hebben de business van onze klanten te laten groeien d.m.v. onze sales activiteiten.

Meer over CPM Nederland Fieldmarketing BV:

We hebben een passie voor sales en het groot maken van merken. We bieden een mix aan oplossingen voor iedere klant op maat gemaakt. Dit kenmerkt zich door onze brand promise: insight, influence, sales. We kennen onze markt, weten invloed uit te oefenen om zo, met onze fieldmarketing teams, de verkopen van onze klanten te verhogen. We zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om de sales te verhogen en de ROI te meten. Dat maakt dat Innovatie staat in het hart van onze organisatie.

Wat kan CPM Nederland Fieldmarketing BV u bieden?

In sales draait het om mensen. Onze mensen vormen de essentie van wat we doen. Zo brengen wij merken onder de aandacht brengen van consumenten via outsourced sales, merchandising, consumer activation en auditing activiteiten. Voor iedere campagne selecteren en trainen we onze beste mensen.

Wie gingen u voor?

Het is ons werk om de business van onze klanten door en door te kennen. We zijn er trots op dat we al vele jaren voor dezelfde klanten werken. Zo werken wij voor kleine en grotere A-merken en fabrikanten in onder andere Retail, Out-of-Home, Consumer Electronics, Automotive en Health & Beauty.

Diensten

Fieldmarketing
Marketing activiteiten
Marketing advies
Organisatie van evenementen
Promotionele activiteiten
Telemarketing

Onze locatie

CPM Nederland Fieldmarketing BV


Prof. W.H. Keesomlaan 4 1183 DJ Amstelveen
020-712 20 00 Klik om te bellen