sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Dokter van Deenweg 108
    8025 BK Zwolle
  • 06-13057690
  • Website

De Netwerkvloer BV

Waarom is De Netwerkvloer BV de beste keuze voor u?

Meeting people, making business Van ontmoeting naar succes. Het echte verschil maak je samen. Net als nieuwe ideeën en nieuwe zaken. En dat begint bij nieuwe ontmoetingen. In een leuke en ontspannen sfeer. Dát is De Netwerkvloer. De ondernemersbeurs voor MKB en MKB-plus Van nieuwe contacten naar nieuwe klanten. Dat is De Netwerkvloer in één korte zin. En zo eenvoudig is het, want succes begint volgens ons bij nieuwe ontmoetingen.Op diverse data presenteren wij hét moment waarop u grote zakelijke stappen zet. De Netwerkvloer is een live zakenplatform voor ondernemers en daarmee úw podium. Word exposant, geef een boost aan uw netwerk én aan uw business!

Meer over De Netwerkvloer BV:

Daarom De Netwerkvloer Honderden ondernemers sloten zich al aan bij De Netwerkvloer. Actieve en succesvolle netwerkers uit het hele land en uit úw regio. Bent u exposant dan bent u zichtbaar. En dat is de eerste stap naar waardevolle contacten. Een kleine greep uit wat u zoal mag verwachten: Deelname aan netwerkevent De Netwerkvloer (10:00-19:00 uur); Gezamenlijke lunch en diner; Exposantenavond incl.netwerktraining ( 20:00-22:00 uur ); een week voor het Event op dezelfde locatie Speeddate sessies en business matches; Communicatie: flyer met uw logo (online en offline), social media; Exposure: vermelding en doorlink op online platform De Netwerkvloer; Toegang en deelname aan De Netwerkvloer community. En veel meer! Kijk op www.denetwerkvloer.nl/informatie

Wat kan De Netwerkvloer BV u bieden?

Een event van De Netwerkvloer is natuurlijk niet compleet zonder bezoekers. Zij zorgen voor een groter netwerk, extra dynamiek en daarmee nog meer kans op interessante afspraken, nieuwe opdrachten en extra omzet.

Wie gingen u voor?

REVIEW: Onlangs was ik exposant bij De Netwerkvloer. Dit was de 1e keer dat ik op een beurs ging staan en ik had nogal wat vragen. Ik moet zeggen dat als ik belde ik altijd (!) direct werd teruggebeld door Yvon. Dat zijn van die kleine dingen die ik erg waardeer. De dag van de beurs was echt goed georganiseerd. Er was een lekkere lunch en na afloop een heerlijk diner. Wat de Netwerkvloer bijzonder maakt is dat bezoekers al bij binnenkomst wordt gevraagd of ze een bepaalde dienst zoeken. Deze mensen worden dan ook direct verwezen naar de desbetreffende stand. Yvon en teamleden: Goed gedaan, dames!


Foto's van De Netwerkvloer BVDe Netwerkvloer BV in het kort

Diensten

  • Marketing activiteiten
  • Promotionele activiteiten
  • Telemarketing