Adequaat B.V.


Stationsweg 12 1hg 1441 EJ Purmerend
0299433855 Klik om te bellen

Over Adequaat B.V.

Waarom is Adequaat B.V. de beste keuze voor u?

Als teleresearch bureau zijn we een verlengstuk van uw organisatie en marktonderzoekbureaus. Onze interviewers verzorgen de datacollectie op representatieve en look-a-like wijze. Vijftigers bellen 50+, Dertigers bellen 20+. Finnen bellen Finnen, Duitsers bellen Duitsers. Door onze adequate aanpak kunt u rekenen op een transparante werkwijze, hoge meewerkingsgraad en een flexibel, pro-actieve meedenkers zowel op ICT, management als uitvoerend niveau.

Meer over Adequaat B.V.:

Wij geloven in een samenwerking waarbij er wederzijds ruimte is om campagnes in te richten, bij te stellen en te optimaliseren. Campagnes doen we altijd SAMEN met de opdrachtgever. Veel opdrachtgevers vinden het heel prettig om bij ons aan te schuiven en mee te luisteren met de collega's op de belvloer. Wij zijn gevestigd direct naar het perron van Purmerend.

Wat kan Adequaat B.V. u bieden?

Wij zijn zowel ontwikkelaar als uitvoerder van marketingcampagnes en datacollectie waarbij aftersales en promotie een onderdeel is. De resultaten zijn onze diensten zorgt voor meer online mond tot mondreclame, conversie en uiteindelijk omzetverhoging.

Wie gingen u voor?

Wij werken voor kenniscentra (updaten van bedrijfsprofielen en stageplaatsen), diverse klinieken (marktonderzoek, promotie, aftersales, klantenservice), bibliotheken (marktonderzoek, promotie), belangenorganisaties en goede doelen. Tevens werken wij voor internationaal werkende technische bedrijven (marktonderzoek) op Europees niveau.

Foto's

Diensten

Marktonderzoek
Promotionele activiteiten
Telemarketing

Onze locatie

Adequaat B.V.


Stationsweg 12 1hg 1441 EJ Purmerend
0299433855 Klik om te bellen